Després de l'aportació de 5.000€ per part de SOREA per fer front al pagament de la factura de l'aigua de persones del municipi en risc d'exclusió, aquest divendres 24 l'Ajuntament i l'empresa de servei han signat un Protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica.  

">

L'Ajuntament signa amb SOREA un protocol contra la vulnerabilitat econòmica

Última revisió 12-02-2021 15:30
24/07/2015

conveni SoreaDesprés de l'aportació de 5.000€ per part de SOREA per fer front al pagament de la factura de l'aigua de persones del municipi en risc d'exclusió, aquest divendres 24 l'Ajuntament i l'empresa de servei han signat un Protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica.  

L’Alcalde, Xavier Godàs, i la regidora d'Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí, han rebut al gerent de concessions, Elias Serraviñals, per tal de signar un protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica. Aquest protocol estableix els procediments per a la detecció precoç dels casos d'usuaris vulnerables que tinguin un deute que no puguin assumir. La companyia preveu la utilització d’ajornament de factures i establiment de pagament a terminis. Així mateix s’estableix una comunicació àgil amb els serveis socials municipals per tal de trobar solucions a cada cas, tenint en compte que el subministrament d’aigua és un servei de primera necessitat.