Les productores cinematogràfiques o publicitàries ho tenen més fàcil si volen venir a Vilassar de Dalt, i és que el municipi ja forma part de la Catalunya Film Comission, un servei públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya que vol promoure i facilitar els rodatges a Catalunya.

">

Vilassar de Dalt ja forma part de la Catalunya Film Comission

Última revisió 12-02-2021 15:30
14/07/2015

Film comissionLes productores cinematogràfiques o publicitàries ho tenen més fàcil si volen venir a Vilassar de Dalt, i és que el municipi ja forma part de la Catalunya Film Comission, un servei públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya que vol promoure i facilitar els rodatges a Catalunya.

En la seva pàgina web podem trobar el perfil de Vilassar de Dalt amb diferents localitzacions disponibles per a realitzar rodatges, com el parc de can Rafart, els forns romans, el Museu Arxiu o la masia de Can Ràpia. Indrets que tenen un encant especial, o d'altres que transmeten sentiments concrets que un director necessita per portar a terme la seva idea en una pel•lícula, un anunci o una sèrie de televisió.

Aquest servei permet recollir fotografies de les localitzacions i un petit text explicatiu de cadascuna d'elles. Poc a poc el perfil de Vilassar de Dalt s'anirà ampliant fins a recollir una gran varietat de localitzacions.

A més de Vilassar de Dalt, també hi podem trobar poblacions de tota Catalunya amb un recull dels indrets més atractius per a recrear les escenes més aplaudides a les sales de cinema.