Aquest cap de setmana engega, al parc de can Rafart, el Festival Vilazari 978. Fira d’artesans, combats de cavallers, mostra de forja, animació i un munt d'activitats familiars que transportaran Vilassar a l'època medieval.

">

Engega el Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 15:31
03/07/2015

VilazariAquest cap de setmana engega, al parc de can Rafart, el Festival Vilazari 978. Fira d’artesans, combats de cavallers, mostra de forja, animació i un munt d'activitats familiars que transportaran Vilassar a l'època medieval.

Cartell divendresAquest divendres al vespre donarà el tret de sortida el Vilazari 978 amb activitats a la plaça de la Vila. A partir de les 6 de la tarda, taller d’escuts medievals i tot seguit teatre de Prop amb Fuenteovejuna a càrrec de companyia Obskené. I a partir de 2/4 de 10 de la nit podreu degustar tapes medievals, música (Buha Qui Pot, gaiters Bretons) i espectacle de foc i malabars al Cafè de la Plaça.

I tot el cap de setmana, el parc de can Rafart es convertirà en una gran Vila Medieval on els cavallers prendran el protagonisme. El plat fort arribarà dissabte al vespre amb el gran combat nocturn i sopar medieval. Recordeu que els podeu comprar els tiquets anticipats pel sopar a Electrodomèstics Baylach, Fruites Campins i Carnisseria Bertrann a 11€ o el mateix dia al punt d’informació de can Rafart a 13€.