Després de la festa del comerç que es va celebrar el passat cap de setmana, els comerciants del municipi ja es preparen per la propera cita festiva, la Shopping Night, que tindrà lloc el proper 25 de juliol a la plaça de la Tela.

">

El comerç de Vilassar es prepara per la Shopping Night

Última revisió 12-02-2021 15:31
03/07/2015

Festa del comerçDesprés de la festa del comerç que es va celebrar el passat cap de setmana, els comerciants del municipi ja es preparen per la propera cita festiva, la Shopping Night, que tindrà lloc el proper 25 de juliol a la plaça de la Tela.

Els comerciants locals van encetar la temporada d’estiu amb la festa del comerç on es va sortejar un gran cistell de la compra valorat en més de 400 que va guanyar la Bàrbara Robles amb una butlleta segellada al bar Cafè Cafè. A més, els comerços van regalar més de 2.000 entrades per la Night experience d’Illa Fantasia. Durant tot el matí els més petits van gaudir de diferents inflables i van ser obsequiats amb més de 500 globus de l’Associació.

Festa del comerç

Festa del comerç

Després d’això, els comerciants ja treballen per enllestir la nova cita del 25 de juliol, la Shopping Night. Enguany hi haurà expositors d’alimentació, moda, complements i perfumeria. L’esdeveniment començarà cap a les 7 de la tarda i s’allargarà fins la matinada amb música en viu i sopar a la fresca.  

shopping night