">

La Policia i empreses locals aposten per la innovació en l'educació viària

Última revisió 12-02-2021 15:31
30/06/2015

L’empenta de l’equip d’educació viària de la Policia Local i la col•laboració d’algunes grans empreses de Vilassar ha fet possible que els nens i nenes del municipi disposin d’un gran circuit i cars de pedals per a fer els cursos d’educació viària.

Pano circuit

El nou espai, on aquest mes de juny ja s’hi han pogut impartir els cursos d’educació viària que any rere any fa la Policia Local, és a la nau que ha cedit gratuïtament l’autoescola Grup dins les seves instal•lacions. Gràcies a aquesta cessió, els alumnes des les escoles de Vilassar poden aprendre educació viària en un circuit que disposa tant de senyalització horitzontal com vertical. L’objectiu és que els més petits coneguin els conceptes bàsics i treballin les actituds per ser vianants, passatgers i conductors responsables dels diversos mitjans de transport.

circuit viari

circuit viari

circuit viari

circuit viari

A banda del circuit, la Policia Local també ha arribat a un acord amb diverses empreses del municipi que han cedit gratuïtament cars de pedals perquè els nens i nenes puguin gaudir encara més del circuit. Les empreses que han volgut fer la seva aportació són: Grup Autescola, Tallers Gàzquez, Tallers Monjonell, Cotauto, Autopermoto, Tallers Wic, Rodi, Federal Signal Vama  i l’empresa 4xQuad Ingravid que ha aportat els cascs.

car Autoescola

car Vama

cars Gazquez

car Monjonell

car wic

car Cotauto

car Autopermoto

rodi

Al llarg d’aquest curs han fet el curs d’educació viària més de 600 alumnes de les escoles de Vilassar des de P5 fins a la ESO, i al voltant de 300, de 3r i 6è de Primària, ja han utilitzat el nou circuits i els vehicles de pedals.