Aquest dissabte 27 de Juny, el comerç de Vilassar de Dalt es vesteix de festa. Totes les botiges de l'Associació de Comerciants donaran butlletes per participar al sorteig d'una cistella de productes i entrades per la Night experience de l'Illa fantasia.

">

Vilassar celebra la Festa del Comerç

Última revisió 12-02-2021 15:31
25/06/2015

Festa del comerçAquest dissabte 27 de Juny, el comerç de Vilassar de Dalt es vesteix de festa. Totes les botiges de l'Associació de Comerciants donaran butlletes per participar al sorteig d'una cistella de productes i entrades per la Night experience de l'Illa fantasia.

Dissabte des de les 10.30 fins les 13.30, els comerç de Vilassar celebra la seva festa amb activitats infantils i inflables que es col•locaran a la cruïlla del carrer Manuel Moreno amb el carrer Murillo i a la plaça de la Vila. Al migdia es farà el sorteig d'un cistell amb productes dels comerciants de la Vila. Si voleu tenir l'oportunitat de guanyar aquest lot de productes només heu d'omplir les butlletes que us donaran als establiments associats. Al mateix temps també us regalaran entrades per la Night experience de l'Illa fantasia.

La festa afectarà el trànsit als carrers Manuel Moreno, Murillo i plaça de la Vila: