Les regidories de joventut d'Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt organitzen el 22 Concurs de Fotografia Jove que aquest any incorpora una nova categoria d'Instagram. A través d'aquesta xarxa social, els participants publicaran les seves fotografies i la guanyadora s'escollirà per votació popular. El termini per participar finalitza el 22 d'octubre.

">

El Concurs de Fotografia jove, també a Instagram

Última revisió 12-02-2021 15:31
18/06/2015

concurs instagramLes regidories de joventut d'Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt organitzen el 22 Concurs de Fotografia Jove que aquest any incorpora una nova categoria d'Instagram. A través d'aquesta xarxa social, els participants publicaran les seves fotografies i la guanyadora s'escollirà per votació popular. El termini per participar finalitza el 22 d'octubre.

El termini per participar serà fins a les 12h, del 22 d'octubre de 2015. Podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases. I també com a novetat d'aquest any, l'organització del concurs ha creat una pàgina de Facebook (IEPfotojove) on es podran veure les fotografies participants.

concurs


Per a participar en el concurs, els participants hauran de tenir un compte amb perfil públic a Instagram i hauran de respectar les condicions legals d'aquesta aplicació: http://Instagr.am/legal/terms/.

Bases

1. Ser seguidor de @IEPfotojove.

2. Publicar a la xarxa social Instagram fotos noves amb l'etiqueta #IEPconcurs2015, amb el TÍTOL de la fotografia i esmentant @IEPfotojove.

3. Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l'autora de la fotografia i tenir el consentiment de les persones que hi apareixen. Es podrà demanar la fotografia original.

4. Guanyarà la fotografia amb més “Likes”.

5. Podreu escriure els hashtags que vulgueu a la fotografia, excepte aquells que reclamin el vot a la fotografia.

6. Tampoc es podrà demanar el vot en el text de la fotografia.

7. Les fotografies que no compleixin la normativa seran automàticament desqualificades.

8. Qualsevol contingut no adequat, inapropiat i/o ofensiu a judici de l'organització no formarà part del concurs.

9. No es tindran en compte les valoracions (en forma de comentaris) que altres usuaris de l'aplicació puguin fer.

10. Les participacions podran ser vistes utilitzant la paraula “IEPconcurs2015” en el buscador de l'aplicació i a través d'altres eines de la xarxa.

11. La foto amb més “Likes”, serà premiada amb una targeta MicroSD de 32Gb, amb adaptador.

12. El veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc el divendres, 23 d'octubre de 2015 a les 7 de la tarda, al Centre de Joventut Can Martinet, de Cabrera de Mar (Av. Pare Jaume Català, 42).