El Sapiens és un joc per adults. Un concurs audiovisual per equips de com a màxim 8 persones. Una estona per riure amb amics, sopar, xerrar, discutir, compartir coneixements (o no!) i passar-ho bé. Un concurs benèfic que, aquest cop, destinarà els diners recollits a l'Associació Nut per a infants amb discapacitat intel·lectual de Vilassar i Cabrils. 

">

El concurs Sàpiens arriba a Vilassar de Dalt a benefici de l'Associació Nut

Última revisió 12-02-2021 15:31
17/06/2015

SàpiensEl Sapiens és un joc per adults. Un concurs audiovisual per equips de com a màxim 8 persones. Una estona per riure amb amics, sopar, xerrar, discutir, compartir coneixements (o no!) i passar-ho bé. Un concurs benèfic que, aquest cop, destinarà els diners recollits a l'Associació Nut per a infants amb discapacitat intel·lectual de Vilassar i Cabrils. 

El Sàpiens és, per sobre de tot, un joc. Un joc audiovisual per equips on demostrar coneixements i habilitats. Una iniciativa que va néixer a Cabrils fa més de set anys i ja ha celebrat edicions a altres ciutats com Barcelona i Reus. Ara arriba a Vilassar de Dalt de la mà de l'Associació Nut de famílies amb nens amb discapacitats intel·lectuals. 

El Sàpiens proposa a tots els participants una vintena de jocs que posen a prova les habilitats, l'agilitat mental i física i els coneixements d'actualitat, cinema, geografia, història o música dels equips. Tot amb un important suport audiovisual i musical que fa de les nits Sàpiens tota una experiència. 

La primera edició del Sàpiens a Vilassar de Dalt se celebrarà el proper 18 de juliol a l'Espai Cívic Les Escoles i s'acompanyarà d'un sopar.

Podeu trobar més informació al Facebook del concurs o al seu bloc.

Més informació del Projecte Nut, clicant aquí.