Xavier Godàs, candidat d'ARA Vilassar va ser investit alcalde de Vilassar de Dalt amb el suport dels 7 regidors aconseguits per la nova formació que agrupa l'antic Grup d'Esquerres, ERC i OXV sota el mateix nom. Godàs inicia ara el seu segon mandat com a alcalde després de quatre anys governant.

">

Xavier Godàs és investit, de nou, alcalde de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:31
15/06/2015

Investidura alcaldeXavier Godàs, candidat d'ARA Vilassar va ser investit alcalde de Vilassar de Dalt amb el suport dels 7 regidors aconseguits per la nova formació que agrupa l'antic Grup d'Esquerres, ERC i OXV sota el mateix nom. Godàs inicia ara el seu segon mandat com a alcalde després de quatre anys governant.

El passat dissabte 13 de juny, la sala de plens de l'Ajuntament es va omplir de gom a gom per seguir el ple d'investidura de l'alcalde de Vilassar de Dalt i la nova composició del consistori per a la propera legislatura. L'acte va començar amb la constitució de la mesa d'edat formada per Maria Lluïsa Ruhí i Pau Morales i la presa de possessió del càrrec per part dels nous regidors electes: 7 d'ARA Vilassar, 2 de CiU+CEV, 2 de la CUP, 1 del PP i 1 del PSC.

Investidura alcalde

Investidura alcalde

Tot seguit, Xavier Godàs, va ser escollit, novament, alcalde de la vila després de rebre a mà alçada els 7 vots del seu grup. D'altra banda, els regidors de CiU+CEV, la CUP, el PP i el PSC van votar-se a sí mateixos.

Investidura alcalde

Investidura alcalde

Godàs va explicar com encara la propera lesgislatura al capdavant del consistori, una legislatura que ell i el seu equip l'inicien amb "il·lusió i amb moltes ganes de fer coses i de fer-les bé". Godàs va establir les prioritats de mantenir un poble viu, amb participació i cohesió social i, alhora, va subscriure el seu compromís amb el procés cap a la independència de Catalunya. La seva intervenció va finalitzar recordant que aquesta serè la última legislatura que exercirà com a alcalde, ja que no es tornarà a presentar a le sproperes eleccions.  

Investidura alcalde

Investidura alcalde