El Revela'T ja bull una setmana abans de la inauguració oficial. Una mostra a La Massa i una al Museu de Cabrils han estat les encarregades d'obrir foc aquest mateix cap de setmana.

">

El Revela'T obre amb dues exposicions

Última revisió 12-02-2021 15:31
15/06/2015

Revela'TEl Revela'T ja bull una setmana abans de la inauguració oficial. Una mostra a La Massa i una al Museu de Cabrils han estat les encarregades d'obrir foc aquest mateix cap de setmana.

Divendres 12 de juny es va inaugurar, a la sala d'exposicions de La Massa, l'exposició Companys i Amics. Homenatge a Pere Formiguera que repassa, a través dels ulls del qui el van conèixer més de prop, la trajectòria de l'artista. L’exposició “Amics i Companys“ està formada per obres dels seus companys i amics, 5 dels millors fotògrafs del nostre país: Joan Fontcuberta, Rafael Navarro, Manel Esclusa, Manel Úbeda i Mariano Zuzunaga. Ells cinc, junt amb Pere Formiguera, van formar una generació d’artistes extraordinària, referents de la fotografia d’autor.

Pere Formiguera

Pere Formiguera

La segona de les exposicions que han obert aquest cap de setmana és la titulada Una mirada al Cabrils de 1890 que és, a més, la primera mostra del Revela'T que s'instal·la al poble veí. A l'exposició, inaugurada aquest dissabte a la tarda, s'hi poden veure un total de 13 imatges inèdites de Cabrils i dues del Castell de Burriac, obra del fotògraf Serraclara, fill d'una família d'advocats molt important de Barcelona i amb clara tradició política, que estiuejava a Cabrils a finals del s. XIX i principis del XX. Les fotografies van ser localitzades i conservades per Joan Sala Grau que les ha cedit per a l'ocasió.

Expo cabrils Expo Cabrils

Tota la informació del Revela'T, clicant aquí.