Del 19 al 21 de juny se celebra a Vilassar la tercera edició del festival Revela-T que comptarà, com en edicions anteriors, amb xerrades, activitats diverses, trobades i exposicions repartides per tot el municipi.

">

El festival Revela-T escalfa motors

Última revisió 12-02-2021 15:31
27/05/2015

cartell Revela-TDel 19 al 21 de juny se celebra a Vilassar la tercera edició del festival Revela-T que comptarà, com en edicions anteriors, amb xerrades, activitats diverses, trobades i exposicions repartides per tot el municipi.

Entre les exposicions destaquen les fotografies inèdites de Joana Biarnés sobre l'estada a Barcelona dels Beatles l'any 1965 o les d'Andreu Buenafuente sobre cementiris de Nova Orleans.
També Estela de Castro, Manel Armengol, Pere Formiguera, Joan Fontcuberta i molts d'altres mostraran la seva obra en 11 espais expositius, alguns dels quals ja es van utilitzar en anteriors edicions com La Massa, can Rafart o el Museu Arxiu. Però en l'edició d'enguany destaca l'espai de l'antiga fàbrica tèxtil de cal Garbat, de 1700 m2 de planta, que es vestirà per a l'ocasió i on es podran veure les mostres més joves i alternatives del festival. L'antic Mercat del Carme, recuperat com a sala polivalent, serà la seu des d'on es donarà el tret de sortida del Revela-T el proper 19 de juny.  
En aquesta tercera edició s'ha fet un pas qualitatiu i quantitatiu. I és que s'ha potenciat la trobada d'amants de la fotografia analògica i de tècniques concretes com el col•lodió humit. Aquesta trobada recull visitants d'arreu del món. Una altra de les novetats seran les visites guiades per les microexposicions que es troben als aparadors dels comerços locals així com les visites per les diferents exposicions. Aquesta activitat es farà el dissabte dia 20 de juny durant tot el dia. A nivell social no faltaran els àpats populars i la festa ReBela-T que tindrà lloc al Parc de can Rafart.
Si voleu col•laborar amb el festival ho podeu fer fent-vos voluntaris o comprant merchandising oficial a la pàgina de crowdfunding del Revela-T 2015.