El parc de Can Rafart ha acollit aquest cap de setmana la Festa Vertical organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa amb la col•laboració d'altres entitats i associacions del poble. Una tercera edició que ha complert els objectius de l’organització, consolidar-la en el marc festiu i cultural de Vilassar.

">

La Festa Vertical arriba a la seva tercera edició

Última revisió 12-02-2021 15:31
11/05/2015

festa verticalEl parc de Can Rafart ha acollit aquest cap de setmana la Festa Vertical organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa amb la col•laboració d'altres entitats i associacions del poble. Una tercera edició que ha complert els objectius de l’organització, consolidar-la en el marc festiu i cultural de Vilassar.

Centenars de persones van gaudir el passat dissabte i diumenge de la Festa Vertical que, després de les dues edicions anteriors, són conegudes les activitats que ofereix com ara la tirolina, el pont de mico, els inflables i, l'esperat rocòdrom de 10m d'alçada que ja és un símbol de la festa.

festa vertical

festa vertical

festa vertical

festa vertical

A diferència de l'any passat, l'edició d'enguany ha durat tot el cap de setmana, s'ha ofert servei permanent de bar i s'ha aconseguit reduir el temps d'espera per a fer les activitats amb un sistema de torns a les activitats més esperades. El fi de festa va arribar amb una fideuà popular cuinada per en genís Viada.

festa vertical

festa vertical