El Festival Revela-T ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de recollir fons per finançar una part de les despeses de l'esdeveniment. A través de la plataforma IndieGogo es poden fer aportacions des de 10.50€ fins a 41€ a canvi de material de marxandatge.

">

El Revela-T engega una campanya de micromecenatge

Última revisió 12-02-2021 15:31
07/05/2015

revela-tEl Festival Revela-T ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de recollir fons per finançar una part de les despeses de l'esdeveniment. A través de la plataforma IndieGogo es poden fer aportacions des de 10.50€ fins a 41€ a canvi de material de marxandatge.

La campanya de micromecenatge del Revela-T es va iniciar fa 7 dies i ja ha recaptat un 58% dels més de 700€ que espera aconseguir. A canvi de les aportacions individuals que van dels 10.50€ als 41€ els mecenes poden aconseguir productes com samarretes, gorres, davantals, xapes o una fotografia pinehole. Amb els diners recollits, els organitzadors esperen cobrir les despeses de fabricació que tot el material de marxandatge abans de tenir el producte acabat.

Encara queda poc més d'un mes per completar la campanya i s'hi pot col·laborar clicant aquí.

Avui, a més a més, s'ha presentat en societat el vídeo promocional del festival que podeu veure aquí.

RevelaT 2015 from espaifotografic on Vimeo.