El Racó de Can Feliu és el restaurant vilassarenc que participa a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa del Maresme que organitza el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

">

Vilassar participa a les Jornades de la Maduixa del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:32
20/04/2015

jornades maduixaEl Racó de Can Feliu és el restaurant vilassarenc que participa a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa del Maresme que organitza el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

13 ajuntaments del Maresmre participen en aquestes jornades pensades i organitzades per promocionar el consum i la comercialització d'un producte de qualitat i proximitat com és la maduixa. Vilassar de Dalt hi participa amb la presència del restaurant El Racó de can Feliu que proposa dos plats amb la maduixa de la Vallalta com a protagonista: Amanida de maduixes del Maresme i formatge de cabra gratinat amb vinagreta de mel i Got de iogurt amb maduixes del Maresme, pa de pessic i boletes de xocolata.

El Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, tira endavant la “Xarxa Productes de la Terra”, que inclou una sèrie d’accions que serveixen per a donar a conèixer els productes alimentaris de qualitat que es fan al Maresme i millorar-ne la producció i la comercialització.

Ja fa anys que, vinculades als productes de qualitat que es conreen al Maresme, se celebren diverses jornades gastronòmiques que contribueixen a donar a conèixer aquests productes i a fer que tota la ciutadania en gaudeixi. Un dels productes estrella són les maduixes del Maresme. Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. Poder degustar les maduixes del Maresme, collides el mateix dia i en el punt òptim de maduració, sense que hagin patit un transport, és un plaer que ens permet gaudir d’un dels gustos i d’una de les aromes més arrelades a la nostra comarca. És producte 100% de proximitat. Una de les varietats més típiques és la “pájaro”, que es caracteritza per tenir un color vermell intens, ser molt dolça i tenir una forma molt regular, tot i que la seva producció és limitada.

Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa del Maresme són una oportunitat excel•lent per tastar i gaudir d’aquest fruit i incorporar-lo a la nostra dieta habitual, si més no durant la primavera.