El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres, la tercera edició del Vilatrail. La cursa de muntanya se celebra diumenge 19 d’abril i comptarà amb 610 participants.

">

Es presenta la tercera edició del Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:32
13/04/2015

presentació vilatrailEl Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres, la tercera edició del Vilatrail. La cursa de muntanya se celebra diumenge 19 d’abril i comptarà amb 610 participants.

Els organitzadors de la prova esportiva, el CE Fondistes, van presentar la cursa a la sala de plens de l’Ajuntament. Una cursa de 20,6km i 2.600m de desnivell acumulats. Un any més, van voler expressar el seu agraïment al consistori pel suport rebut  des de la regidoria d’Esports i les facilitats institucionals que se’ls ha donat des de la primera edició. Any rere any, la prova esportiva s’està fent un lloc destacat en el calendari català de curses de muntanya. Enguany, la cursa aplegarà 610 corredors, comptarà amb 63 patrocinadors i col.laboradors i amb 165 persones voluntàries. Aquestes xifres superen les aconseguides en les dues adicions anteriors.

presentació vilatrail

presentació vilatrailpresentació vilatrail

presentació vilatrail

L’acte de presentació també va servir per exhibir el vídeo oficial del Vilatrail 2015 editat per Cesc Sabio i per fer el lliurament de les samarretes oficials de la cursa a la regidora d’Esports,  Imma Ninet, i a l’alcalde, Xavier Godàs.

Més informació: http://vilatrail.com/