El Consell Comarcal del Maresme i Superficies de Alimentación, Sorli Discau, han signat aquest dilluns al migdia, un conveni per recolzar el disseny i la moda de producció local a partir de la celebració del primer Unics Fashion Market del Maresme a Vilassar de Dalt.

">

Vilassar de Dalt acollirà el primer Unics Fashion Market del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:32
13/04/2015

presentació unics fashiona marketEl Consell Comarcal del Maresme i Superficies de Alimentación, Sorli Discau, han signat aquest dilluns al migdia, un conveni per recolzar el disseny i la moda de producció local a partir de la celebració del primer Unics Fashion Market del Maresme a Vilassar de Dalt.

L’alcalde, Xavier Godàs, ha presidit la signatura que s’ha celebrat a l’Hotel Sorli Emocions on ha intervingut el President del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i l’administradora de l’empresa Sorli Discau, Anna Sorli. L’objectiu de l’acord signat és potenciar els dissenyadors del país posant-los en contacte directe amb el mercat perquè puguin oferir les seves propostes de manera directa donant, així, valor al seu procés creatiu i, a la vegada, vol ser una proposta de referència tant pels dissenyadors, els distribuïdors, i pel públic en general.

presentació unics fashion market

presentació unics fashion market

L’Unics Fashion Market se celebrarà a l’espai Sorli Emocions de Vilassar de Dalt els dies 1, 2 i 3 de maig. I en el marc d’aquesta celebració tindrà lloc un networking del sector tèxtil que té com a objectiu generar sinèrgies entre els diferents actors de la cadena productiva tèxtil. La trobada del sector es farà el dissabte 2 de maig de 10h a 12h i, per assistir-hi, cal inscripció prèvia