Centenars de persones van acompanyar les notes de les sis cobles que al llarg del passat diumenge van omplir la plaça de la Vila durant la celebració de l’Aplec de la Sardana. Un dels moments més destacats el van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles en una ballada conjunta del projecte SardaTic.

">

L'Aplec de Sardanes celebra la seva setzena edició

Última revisió 12-02-2021 15:32
23/03/2015

Aplec de la SardanaCentenars de persones van acompanyar les notes de les sis cobles que al llarg del passat diumenge van omplir la plaça de la Vila durant la celebració de l’Aplec de la Sardana. Un dels moments més destacats el van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles en una ballada conjunta del projecte SardaTic.

El temps no va impedir la celebració de la setzena edició de l'Aplec de la Sardana el passat diumenge.  La Cobla Mediterrània va ser l'encarregada d'encetar el repertori sardanístic de la jornada en la que van sonar sardanes amb nom de flors. La jornada va continuar de la mà les cobles Jovenívola de Sabadell, Principal del Llobregat, Marinada, Sant Jordi i Ciutat de Girona.

Aplec de la Sardana

Aplec de la Sardana

L’Aplec es va inaugurar oficialment a dos quarts d'onze del matí, amb la presència de la presidenta del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt, Rosa Maria Prats i l'alcalde, Xavier Godàs, acompanyats de la resta d'autoritats locals.

Aplec de la Sardana

Aplec de la Sardana

Al llarg de tot el dia, centenars de persones van visitar l'aplec i la fira d'artesans que any rere any acompanya aquest cita cultural del municipi. Un dels moments àlgids de la jornada la van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles del municipi que van fer una ballada conjunta de culminació del projecte SardaTic.

Aplec de la Sardana Sardatic

Aplec de la Sardana Sardatic

Una de les novetats del programa d’aquest any va ser la gimcana sardanística i tecnològica que van organitzar els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Jaume Almera en el marc de l’assignatura de música.