La Generalitat de Catalunya ha signat, aquest dimarts, el conveni marc per a la promoció de l'obra de Rafael Guastavino. El document és un acord conjunt entre la Generalitat, la Diputació els ajuntaments de Barcelona i Vilassar de Dalt i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

">

La Generalitat signa el conveni per a la promoció de l'obra de Rafael Guastavino

Última revisió 12-02-2021 15:32
17/03/2015

teatre la massaLa Generalitat de Catalunya ha signat, aquest dimarts, el conveni marc per a la promoció de l'obra de Rafael Guastavino. El document és un acord conjunt entre la Generalitat, la Diputació els ajuntaments de Barcelona i Vilassar de Dalt i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, ha signat, aquest dimarts al matí, el document que posa de manifest l'acord per impulsar internacionalment l'obra i la figura de l'arquitecte valencià a través de diferents vies de projecció cultural. 

La signatura arriba després de la visita que el Conseller va fer al teatre La Massa ara fa un any i de les posteriors  converses mantingudes amb el Departament de Cultura de la Generalitat.

El conveni marc està signat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.