aquí les teves entrades.

">

El teatre La Massa acull el gran concert de Cap d'Any

Última revisió 12-02-2021 15:55
18/12/2014

L'orquestra simfònica Arts Symphony, sota la direcció de Manel Valdivieso, serà l'encarregada d'obrir l'any nou al teatre La Massa amb el tradicional concert de Cap d'Any. Compra aquí les teves entrades.

cartell concert cap d'anyArts Symphony representa un grup constituït per músics professionals d’alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música des de diverses perspectives i en diversos formats, començant amb música de cambra a trio, quartet, quintet o sextet, passant per orquestra de cambra fins a la gran orquestra sinfònica.

Transmetre i compartir les emocions, amb senzillesa i naturalitat, presentant i interpretant la música clàssica, que és el veritable llenguatge universal, en tots els àmbits culturals a nivell nacional i internacional, es un projecte en contínua expansió i evolució, que comptarà amb la presència de directors, artistes concertistes i cantants d’opera.

El concert se celebrarà el proper dia 1 de gener del 2015 a les 7 de la tarda al teatre La Massa.








ENTRADES

Preu: 13€
Anticipada: 11€
*Reduïda (menors de 18 anys i majors de 65): 7€
Compra aquí la teva entrada anticipada o reduïda.
També pots comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54
Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).
Taquilla: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90