Vilassar de Dalt és un dels 17 ajuntaments del Maresme que han incorporat a la seva plantilla persones aturades perceptores de la renda mínima d'inserció i no perceptores de cap prestació. Un programa gestionat pel Consell Comarcal i subvencionat pel SOC i per fons provinents de l'Estat i del Fons Social Europeu.

">

El Consell Comarcal contracta 30 persones aturades que no perceben cap prestació

Última revisió 12-02-2021 15:55
11/12/2014

contracte atur CCMVilassar de Dalt és un dels 17 ajuntaments del Maresme que han incorporat a la seva plantilla persones aturades perceptores de la renda mínima d'inserció i no perceptores de cap prestació. Un programa gestionat pel Consell Comarcal i subvencionat pel SOC i per fons provinents de l'Estat i del Fons Social Europeu.

30 maresmencs i maresmenques s'acaben d'incorporar al món laboral gràcies al "Programa Treball i Formació per a persones aturades perceptores de la renda mínima d'inserció i no perceptores de cap prestació". Aquestes persones, tot i estar contractades pel Consell Comarcal, treballaran a 17 ajuntaments del Maresme on desenvoluparan tasques d'auxiliar administratiu i feines de suport a les brigades municipals.

A Vilassar de Dalt s'han incorporat dues persones a la brigada municipal que faran tasques de manteniment d'instal.lacions i espais municipals. Els contractes de treball s'allargaran fins el 28 de maig de 2015.

Aquest programa, gestionat pel Consell Comarcal, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i per fons provinents de l'Estat i del Fons Social Europeu.