El Teatre La Massa acollirà el proper dissabte 13 de desembre la gala de màgia Batecs a benefici de La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor.

">

Màgia per La Marató

Última revisió 12-02-2021 15:55
04/12/2014

batecsEl Teatre La Massa acollirà el proper dissabte 13 de desembre la gala de màgia Batecs a benefici de La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor.

La maga vilassarenca Maria Altés i els mags de l'associació Màgia Central actuaran al Teatre La Massa a benefici de La Marató de TV3 dedicada enguany a les malalties del cor. Una nit de màgia i solidaritat a Vilassar de Dalt, el vespre abans de la jornada solidària per excel·lència a Catalunya.

Un grup de mags sorprendrà el públic i el transportarà a un món màgic, amb un variat repertori de trucs i il·lusions, que deixaran bocabadat del més petit al més gran.

L'espectacle “Batecs” tindrà lloc la vigília de la 23a edició de La Marató de TV3. Aquesta es farà el diumenge 14 de desembre i es dedicarà a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya.

Preu de l'entrada: 13€ (anticipada: 11€, menors de 12 anys: 7€)

Podeu comprar les entrades anticipades clicant aquí.

Ara també pots comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l'entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l'espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90