Aquest dimarts al matí, Vilassar de Dalt s'ha sumat als actes de commemoració del Dia internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb la lectura del manifest d'aquest any a càrrec de dues alumnes de l'IES Jaume Almera. L'acte s'ha celebrat a la plaça de la Vila.

">

Vilassar de Dalt commemora el Dia Internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones

Última revisió 12-02-2021 15:55
25/11/2014

dia internacional per l'eradicació de la violència vers les donesAquest dimarts al matí, Vilassar de Dalt s'ha sumat als actes de commemoració del Dia internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones amb la lectura del manifest d'aquest any a càrrec de dues alumnes de l'IES Jaume Almera. L'acte s'ha celebrat a la plaça de la Vila.

Els alumnes de les escoles del municipi -Sant Jordi, Francesc Macià i Nova Immaculada- han assistit, aquest dimarts al matí, a l'acte institucional per commemorar el Dia internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones. La regidora de Serveis Socials Maria Lluïsa Ruhí, ha conduit l'acte en què dues alumnes de l'IES Jaume Almera ha estat les ecarregades de llegir el manifest d'enguany.

dia internacional per l'eradicació de la violència vers les dones

dia internacional per l'eradicació de la violència vers les dones