La Comissió 9N habilita un telèfon i un servei d'acompanyament per facilitar la participació el 9N

Última revisió 12-02-2021 15:55
04/11/2014

Amb la voluntat de facilitar al màxim la participació de la ciutadania de Vilassar de Dalt al procés participatiu d'aquest diumenge 9 de novembre, la Comissió 9N Vilassar de Dalt posa a disposició dels vilassarencs i vilassarenques el telèfon 93 753 98 00 per obtenir qualsevol informació al respecte del procés i un servei d'acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda.

info 9nEl 9 de novembre estem cridats a participar d'una jornada democràtica àmpliament avalada pel Parlament de Catalunya i la societat civil catalana. El compromís de la Comissió 9N és acomplir amb aquest mandat i posar-se a la disposició de les institucions i la ciutadania per tal de fer possible un 9 de novembre a Vilassar de Dalt marcat pels valors de la participació, la civilitat i la voluntat de ser.

L'espai habilitat per a la jornada del 9N és l'Institut Jaume Almera i l'horari és de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per exercir el vot és necessari tenir com a mínim 16 anys i disposar del DNI o NIE vigents.

Per tal de facilitat tota la informació, la comissió posa a disposició el telèfon 93 753 98 00 que també estarà operatiu el dia de la consulta.

A més a més, s'ha habilitat un servei d'acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda que tinguin dificultats per accedir al recinte de votació. Per sol·licitar aquest servei també cal adreçar-se al 93 753 98 00.