La Comissió 9N Vilassar de Dalt va convocar, aquest diumenge, un acte festiu i reivindicatiu a favor del dret dels catalans a votar per decidir el seu futur.

">

L'acte 'Vilassar Votarà' reivindica el dret a votar el 9N

Última revisió 12-02-2021 15:55
03/11/2014

votarà 1La Comissió 9N Vilassar de Dalt va convocar, aquest diumenge, un acte festiu i reivindicatiu a favor del dret dels catalans a votar per decidir el seu futur.

votarà 2votarà 3

L'acte va començar a la Plaça de la Vila a les 12 del migdia amb les paraules de l'alcalde Xavier Godàs i la inauguració de l'urna gegant que s'ha instal·lat a la plaça on tothom està convidat a penjar-hi els seus desitjos. Després d'engalanar l'Ajuntament amb domassos grocs, tota la comitiva es va dirigir a l'entrada del poble per renovar l'Estelada que presideix la rotonda.

votarà 4

votarà 5

Envoltant una senyera de 30 metres, vilassarencs i vilassarenques van recórrer els carrers de la vila fins arribar a la rotonda d'entrada al poble on membres de l'ANC de Vilassar de Dalt van renovar l'Estelada. Després d'unes paraules de l'alcalde, Xavier Godàs, que va refermar el compromís del poble de Vilassar amb el 9N i va mostrar de nou confiança en què el proper diumenge, Vilassar i Catalunya votaran, l'acte va acabar amb el Cant dels Segadors.

votarà 6 votarà 7

votarà 8 votarà 9