El projecte Fresc per a tohom, engegat pels Serveis Socials de Vilassar ara fa dos anys, ha ajudat a cobrir les necessitats d’aliments frescos a 32 famílies del muni-cipi que es troben en situació d’extrema vulnerabilitat social.

">

El projecte social Fresc per a tohom compleix dos anys

Última revisió 12-02-2021 15:55
30/10/2014

fresc per a tothomEl projecte Fresc per a tohom, engegat pels Serveis Socials de Vilassar ara fa dos anys, ha ajudat a cobrir les necessitats d’aliments frescos a 32 famílies del muni-cipi que es troben en situació d’extrema vulnerabilitat social.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa l'any de 2012 per garantir l'accés a l'aliment fresc de famílies de Vilassar de Dalt amb menors a càrrec i amb greus dificultats econòmiques.
El projecte consisteix en facilitar uns vals de compra bescanviables per productes frescos als establiments del municipi amb els quals l'Ajuntament té un conveni de col•laboració. La despesa que ha suposat aquest projecte durants aquests dos anys ha estat de 11.700 € que han servit per atendre un total de 32 famílies: 57 adults i 67 menors d'edat.

Davant l'agreujament general de les situacions econòmiques de les famílies ate-ses pel projecte i les contínues incorporacions, els Serveis Socials s'han vist obli-gats a incrementar l'aportació econòmica per família.
La intervenció dels Serveis Socials està encaminada a donar suport a aquestes estructures familiars, molt fràgils en aquests moments. El projecte Fresc per a totohom és un exemple que està servint per donar resposta a aquestes situaci-ons.

Els establiments d'alimentació del municipi que col•laboren amb el projecte des del seu inici i que el continuen acompanyant són:

- Carnisseria Bertran  
- Peixateria Guinot  
- Peixitos Sandra  
- Peixos Vilassar de Dalt
- Llegums cuits, bacallaneria MARIMON
- Pa, dolç, salat, cafè o te CROS
- Fleca i queviures Cal Mosso
- Fruites Campins
- Adell Fruits
- Ma. José (carns i embotits)