sorli emocions

">

El 70 % dels treballadors de Sorli Emocions són de la borsa de treball de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:55
28/10/2014

Un total de 44 persones derivades pels serveis ocupacionals de Vilassar de Dalt treballaran en el nou complex comercial, esportiu i hoteler que l’empresa catalana Sorli Discau està construint en els terrenys de Can Nolla.

sorli emocions

sorli emocions

En total són una seixantena de persones les que treballaran en el nou complex Sorli Emocions. D'aquestes, 44 són de la borsa de treball de Vilassar, xifra que representa un 70% del total. Segons han informat fonts de l'empresa Sorli Discau es preveu que en un futur es generi nova ocupació en funció de l'evolució de l'activitat comercial.
L'Ajuntament valora molt positivament aquestes dades pel que impliquen de generació de nova ocupació a Vilassar. I és que les inversions que s'estan efectuant a Vilassar garanteixen la prioritat de donar ocupació als treballadors locals. Aquest fet confirma la disminució de la taxa d'atur vilassarenca en 3 punts. Actualment encara està en un 12%, però per sota del 15,8% de mitjana comarcal. L'objectiu és continuar generant les condicions per baixar encara més aquests registres d'atur.
Per acord amb l'empresa Sorli Discau, demà mateix s'inicia la formació dels treballadors al nou equipament Les Escoles, Espai Cívic. El 21 de novembre es confirma la posada en marxa del conjunt del complex comercial, hoteler i esportiu.