El festival d'arquitectura de Barcelona 48h Open House arriba aquest cap de setmana amb un ventall de més de 160 visites guiades a la ciutat de Barcelona i, aquest any, també de Vilassar de Dalt que hi participa com a ciutat convidada. Les places per a les visites guiades ja estan esgotades. 

">

Vilassar de Dalt obre les portes de l'arquitectura local de la mà de l'Open House

Última revisió 12-02-2021 15:56
13/10/2014

Open House BCNEl festival d'arquitectura de Barcelona 48h Open House arriba aquest cap de setmana amb un ventall de més de 160 visites guiades a la ciutat de Barcelona i, aquest any, també de Vilassar de Dalt que hi participa com a ciutat convidada. Les places per a les visites guiades ja estan esgotades. 

Open House BCN VilassarEl festival d'arquitectura de Barcelona 48h Open House ha volgut que Vilassar de Dalt sigui la ciutat convidada d’aquesta edició que descobrirà Rafael Guastavino i la seva volta catalana. El certamen, reconegut internacionalment, se celebrarà aquest cap de setmana i permetrà visitar gratuïtament els edificis més emblemàtics de la nostra vila com els Forns Romans de la Fornaca, el celler de Can Bruguera, el celler de Ca la Pauleta Serra, la fàbrica de les Sedes, el Teatre de La Massa o diverses Cases de cos.

Podeu trobar més informació a: http://www.48hopenhousebarcelona.org/