Els alumnes de P5 de les escoles Francesc Macià, Sant Jordi i la Nova Immaculada han participat aquest divendres al matí a la festa Menja fruita, un espectacle i un taller per sensibilitzar-los de la importància de la ingesta de fruita a la dieta.

">

Un centenar de nens i nenes mengen fruita en el marc de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Última revisió 12-02-2021 15:56
10/10/2014

menja fruitaEls alumnes de P5 de les escoles Francesc Macià, Sant Jordi i la Nova Immaculada han participat aquest divendres al matí a la festa Menja fruita, un espectacle i un taller per sensibilitzar-los de la importància de la ingesta de fruita a la dieta.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins la celebració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), la campanya anual de promoció de la salut i prevenció del càncer que organitza la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) des de l'any 2004.

menja fruita

menja fruita

La festa, organitzada per l’Associació Vilassar de Dalt contra el càncer,  ha tingut lloc al gimnàs de l'escola Francesc Macià i ha comptat amb un centenar de nens i nenes de P5 que han gaudit d’un espectacle de la companyia de teatre infantil  La mama i la Padrina. Tot seguit, han esmorzat a base de fruites tallades.

menja fruita

menja fruita