L’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, és un dels set alcaldes que ha explicat, en un vídeo subtitulat en anglès, els motius pels quals reivindica el dret a votar com a via democràtica per decidir el futur de Catalunya.

">

Xavier Godàs explica al món el seu suport a la consulta del 9-N

Última revisió 12-02-2021 15:56
08/10/2014

Video a favor del 9N Xavier GodàsL’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, és un dels set alcaldes que ha explicat, en un vídeo subtitulat en anglès, els motius pels quals reivindica el dret a votar com a via democràtica per decidir el futur de Catalunya.

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha difós el vídeo subtitulat a l'anglès protagonitzat per set alcaldes explicant les raons per celebrar una consulta el pròxim 9 de novembre. Es tracta d'alcaldes que representen diverses parts geogràfiques de Catalunya així com partits i ideologies diferents. En el vídeo hi participa l’alcalde Xavier Godàs (GEVD) al costat de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU); de Vic, Josep Maria d'Abadal (exUDC); de Caldes de Montbui, Jordi Solé (ERC); de Deltebre, Josep Emili Bertomeu (PSC), de Vilassar de Dalt; de Vielha i Mijaran, Àlex Moga (CDA) i de Flix, Marc Mur (exPSC). El vídeo forma part del web cataloniavotes.eu, adreçat al públic estranger, i que dóna informació sobre la consulta en anglès, francès i alemany.