El festival d'arquitectura de Barcelona 48h Open House ha volgut que Vilassar de Dalt sigui la ciutat convidada d’aquesta edició que descobrirà Rafael Guastavino i la seva volta catalana.  El certamen, reconegut internacionalment, se celebrarà el 25 i 26 d’octubre i permetrà visitar de manera gratuïta els edificis més emblemàtics de la nostra Vila.

">

Vilassar de Dalt és la ciutat convidada de l'Open House BCN

Última revisió 12-02-2021 15:56
26/09/2014

Open House BCNEl festival d'arquitectura de Barcelona 48h Open House ha volgut que Vilassar de Dalt sigui la ciutat convidada d’aquesta edició que descobrirà Rafael Guastavino i la seva volta catalana.  El certamen, reconegut internacionalment, se celebrarà el 25 i 26 d’octubre i permetrà visitar de manera gratuïta els edificis més emblemàtics de la nostra Vila.

El 48h Open House ofereix l'oportunitat d'experimentar l'arquitectura de forma excepcional i completament de franc. El festival se centra a Barcelona on es poden visitar més de 150 edificis, però aquest és el segon any que l’organització convida un municipi que destaca per l’alt valor arquitectònic dels seus edificis. Precisament per aquest motiu, Vilassar de Dalt, és la vila convidada en aquesta edició que posa un espacial interès en Guastavino i la volta catalana.

El festival és una iniciativa heretada de ciutats com Londres o Nova York que enguany celebra els seus cinc anys els dies 25 i 26 d’octubre. Més de 23.000 persones van visitar algun dels edificis participants a la mostra durant la primera edició i quasi 50.000 en la de l’any passat.

Aquest certamen és una de les iniciatives de referència per conèixer de prop l’arquitectura de la capital catalana. Enguany també permet visitar alguns dels edificis més emblemàtics de Santa Coloma de Gramenet que va ser la primera ciutat convidada del festival l’any passat, i de Vilassar de Dalt que s’estrena dins el programa amb edificis com La Massa, el Forns romans o can Manyer.  També es podran visitar cases de cos, restaurants i edificis privats.