Diumenge de Sardanes a Vilassar de Dalt

Última revisió 17-03-2023 09:27
17/03/2023

L'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt recupera l'espai de la Plaça de la Vila per celebrar la 23a edició en una jornada que comptarà amb cinc cobles, fira d'artesania i que s'allargarà durant tot el dia.

Aquest diumenge 19 de març, la Plaça de la Vila tornarà a acollir el tradicional Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt. Cinc de les principals cobles del país posaran música a la jornada sardanista de Vilassar que aquest any arriba a la 23a edició. Al matí seran les cobles Mediterrània, Principal de la Bisbal i Marinada mentre que a la tarda, l'escenari l'ocuparan les cobles Sant Jordi, Principal de la Bisbal i Principal del Llobregat. Després que l'any passat s'hagués d'ajornar la trobada per culpa de la pluja, aquest any l'aplec recupera les dates i l'espai que li son propis i tornarà a omplir la plaça de balladors i balladores durant tot el dia, una jornada que es completarà amb la fira d'artesania al mateix espai. 

Aquest any, l'Aplec se suma a la celebració dels 400 anys de l'arribada de les relíquies dels Sants Màrtirs a Vilassar de Dalt i, per això, totes les sardanes que s'escoltaran durant la trobada seran peces sobre festes i tradicions. La inauguració oficial de l'aplec serà a les 11 del matí i a dos quarts d'una del migdia serà el moment de la Sardana incògnita. A les 18.20 h, i per completar les activitats, hi haurà xocolatada per a tothom. 

Aplec 2023
Aplec 2023

Documents adjunts