El Procés participatiu del Pla de mobilitat encara el tram final

Última revisió 04-01-2021 09:44
07/10/2020

Com a part de la fase de debat propositiu del procés participatiu d'elaboració del Pla de mobilitat de Vilassar de Dalt, el dimecres 14 d'octubre se celebrarà una trobada virtual de presentació de les propostes sorgides fins ara. La podreu seguir en directe al

El proper dimecres 14 d'octubre tindrà lloc una nova sessió del procés participatiu del Pla de mobilitat de Vilassar de Dalt per donar a conèixer les propostes sorgides de les sessions anteriors.

Com a part de la fase de debat propositiu del procés participatiu d'elaboració del Pla de mobilitat de Vilassar de Dalt, el dimecres 14 d'octubre se celebrarà una trobada virtual de presentació de les propostes sorgides fins ara. La podreu seguir en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament.

En aquesta sessió, l'equip redactor del nou Pla de Mobilitat donarà a conèixer les principals propostes sorgides de la sessió oberta i els grups de treball de finals de l'any passat.

Després d'aquesta sessió i abans de la redacció definitiva del Pla es convocarà una sessió participativa més per debatre les propostes finals.

Recordeu que en aquest enllaç podeu consultar tots els documents i participar a través d'un formulari online aportant les vostres propostes:

mobilitat
mobilitat