El projecte Re-animar acosta l'art contemporani a l'alumnat de secundària

Última revisió 02-05-2022 10:12
02/05/2022

L'alumnat de l'Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt i de l'Institut Argentona protagonitza l'exposició Re-Animar, una mostra nascuda del projecte del mateix nom que explora l'art contemporani a partir d'objectes recuperats.

L'Estrella va acollir dijous, en el marc de la Festa Major dels Sants Màrtirs, la inauguració de l'exposició Re-Animar fruit d'un projecte artístic de l'Ins. Jaume Almera i l'Ins. Argentona en col·laboració amb l'artista Mònica Campdepadrós. L'acte de presentació va comptar amb la participació de professorat i alumnat dels dos instituts maresmencs acompanyats per la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Carme Terradas i l'artista col·laboradora. 

Re-Animar acosta l’art contemporani a l'alumnat a través de la creació artística (plàstica, musical i literària). A partir d’objectes trobats en tres àmbits (muntanya, mar i poble), els alumnes construeixen per grups, obres plàstiques que serveixen d’inspiració per a la creació de partitures musicals i microrelats. 

L'exposició es podrà veure fins al 6 de maig a l'Estrella.