Horrorland tanca la primera temporada a Vilassar amb més de 16.000 visitants

Última revisió 12-11-2021 10:54
11/11/2021

Més de 16.000 persones han visitat Horrorland, el parc del terror, que durant 11 dies s'ha instal·lat a Illa Fantasia, esgotant totes les entrades durant la primera setmana d'obertura. 

Durant 11 dies, un total de 16.500 persones procedents de diferents països han passat per les noves instal·lacions que aquest any han acollit al parc del terror. Fruit de l'èxit d'aquesta edició, els organitzadors del certamen estudien amb optimisme una nova temporada d’Horrorland.
 
El complex d’oci i terror que s'instal·lava per primer cop a Vilassar de Dalt, també ha rebut la visita de públic estranger. Destaca el mercat anglès que aquest any ha experimentat un creixement d’un 18% sent ja el segon mercat europeu, després de França, que visita el parc. Aquesta temporada, el parc també ha rebut la visita de grups internacionals. Un fet que posa de manifest que Horrorland ja està consolidat com a un destí clau dins del sector del terror.
 
Un cop tancada aquesta edició, els organitzadors es plantegen la temporada 2022 amb novetats: esperen poder vendre les entrades sense les limitacions pròpies dels grups bombolla i apostarien per recuperar l’atracció Extreme House; una de les experiències més aclamades pels seguidors del parc on cada visitant viu de manera individual un recorregut on el contacte físic i el llenguatge grotesc estan permesos. 
 

Horrorland
Horrorland

Enllaços