Ja es poden votar les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2023

Última revisió 10-11-2023 09:17
10/11/2023

Des d’aquest divendres 10 novembre ja es poden votar les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2023. Després de tot el procés, han quedat 14 propostes finalistes d’entre les quals en sortiran les guanyadores.

Durant 22 dies es poden votar 3 de les 14 propostes finalistes del procés dels Pressupostos Participatius d'aquest any. Les que obtinguin més vots són les que l'Ajuntament executarà per un import de 135.000 € euros del pressupost municipal. Es pot votar a través del web participa.vilassar.cat o presencialment a les urnes que trobareu en diferents emplaçaments del municipi.

 

  • QUI POT VOTAR I QUINES DADES NECESSITO PER FER-HO?

Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del 10 de novembre de 2023, i que estiguin empadronades a Vilassar de Dalt abans d’aquesta data. Només necessiteu el número de DNI (8 dígits+lletra) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z +7 dígits+lletra) o el passaport (si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar en el registre d’empadronament de l’Ajuntament). També haureu d’indicar la vostra data de naixement.

  • QUANTES PROPOSTES PUC VOTAR?

De les 14 propostes que han passat a la fase de votació en podeu votar 3 com a màxim.

  • COM I FINS QUAN PUC VOTAR?

Podeu votar fins al divendres 1 de desembre de 2023.

Podeu votar de dues maneres:

Online a través del lloc web: participa.vilassar.cat.

Presencialment dipositant la butlleta que rebreu a casa a les urnes habilitades per fer-ho i que trobareu als següents emplaçaments:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)
  • Espai Cívic Les Escoles
  • Biblioteca Can Manyer