La Massa Teatre tanca la Temporada de clàssica amb un 62 % d'ocupació mitjana

Última revisió 14-05-2024 13:27
14/05/2024

La Temporada de clàssica 2023-2024 de La Massa Teatre es va tancar el passat 21 d'abril amb un total de 7 concerts i una ocupació mitjana del 62 %. 

Un dels pals de paller de la programació anual de La Massa Teatre és la programació de concerts de música clàssica que, des de l'any 2015 reuneix cada any a Vilassar algunes de les millors propostes del gènere. Amb una assistència mitjana de gairebé 300 persones i un total de 2.025 espectadores i espectadors, la Temporada de clàssica de La Massa Teatre va abaixar el teló el passat 21 d'abril amb el tradicional Concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Pel que fa als abonaments, aquesta temporada se n'han venut 155 (97 renovacions i 58 nous abonaments).

La temporada 2023-2024 ha programat 7 concerts entre el 8 d'octubre i el 21 d'abril i ha comptat amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat amb 4 propostes: la 5a de Txaikovski, el Concert d'Any Nou, Essència Mozart i el Concert de Sant Jordi. Completant el programa, també han passat per La Massa la formació Spanish Brass, la Banda municipal de Barcelona i el Cor de cambra del Palau de la Música amb el concert 'Un cant a la natura, un crit a la terra'. De totes, i com és habitual, el Concert d'Any nou ha estat la proposta més exitosa amb totes les entrades venudes.

Aquesta ha estat la segona temporada de concerts de música clàssica sense mecenatge i en la qual l'Ajuntament ha assumit el cost total de la programació i s'han mantingut les dades d'ocupació de l'anterior. Tot i que encara no s'han recuperat els nivells d'abans de la pandèmia, l'Ajuntament valora positivament tant els resultats com la resposta i valoració del públic. 

La propera temporada es farà pública en les properes setmanes però a falta dels darrers detalls, ja es coneixen les dates de renovació i venda d'abonaments i entrades:

  • Renovació d’abonaments amb el mateix seient: del 5 al 14 de juliol
  • Renovació d’abonaments amb canvi de seient: del 15 al 18 de juliol
  • Venda de nous abonaments: del 19 de juliol al 8 de setembre
  • Venda d’entrades individuals: a partir del 9 de setembre

Clàssica
Clàssica

Et pot interessar