Neix l'Associació d'empresaris dels Polígons de Vilassar

Última revisió 10-05-2024 12:16
10/05/2024

La nova Associació d'empresaris dels polígons de Vilassar va celebrar la seva primera assemblea el passat 9 de maig amb la presència de l'alcaldessa, Carola Llauró i el regidor de Promoció econòmica, Sergi Igual.

El dijous 9 de maig la recent creada Associació d’empresaris industrials dels Polígons de Vilassar va celebrar una assemblea informativa a la seu de l’empresa Wecolors. La trobada va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Carola Llauró i del Regidor de Promoció Econòmica, Sergi Igual. Un dels principals objectius de l’Associació és incrementar el número d’empreses que constitueixen l’entitat, amb la voluntat d’aglutinar inquietuds, necessitats i millores dels polígons industrials. En aquesta línea els participants a l’Assemblea, representants d’una vintena d’empreses, van proposar una campanya per donar a conèixer l’associació als diferents polígons que s’iniciarà les properes setmanes.

En la trobada també es van apuntar temes com la seguretat, les infraestructures, mecanismes de coneixement mutu i la voluntat de constituir una associació representativa que pugui ser la veu del teixit econòmic empresarial de Vilassar.

Des de l’Ajuntament s’ha manifestat tot el suport en la consolidació de l’Associació per treballar  de manera col·laborativa en benefici de tot el poble.

Si ets una empresa de Vilassar i vols formar part de l’associació hi pots contactar al correu: empreses@vilassar.biz

Empreses
Empreses