Patata, ceba i botifarra esparracada, els ingredients de la guanyadora del Concurs de truites 2024

Última revisió 09-02-2024 10:37
09/02/2024

Una truita de patata, ceba i botifarra esparracada, decorada amb pebrot i carbassó ha estat la guanyadora del Concurs de truites de Dijous Gras.

Fins a 5 equips de cuiners i cuineres van participar aquest dijous 8 de febrer al Concurs de truites de Dijous Gras que obre els actes del Carnaval de Vilassar. La creativitat dels equips es va fer notar en la varietat dels ingredients que van farcir les truites, de les carxofes, les patates o la ceba, passant pel bacallà, la botifarra o el moniato.

Instal·lats a l'Estrella, els equips van tenir 30 minuts per elaborar les seves receptes abans que el jurat, format per M. Lluïsa Mañosa Echeverría, Juan José Navarro Álvarez i Paquito Bailen Leiva, tastés totes les truites per assolir un veredicte. Deixant constància del gran nivell del concurs d'aquest any i després d'una intensa deliberació per resoldre un empat en el primer lloc de la classificació, finalment, el jurat va escollir la truita de patates, ceba i botifarra esparracada elaborada per Montserrat Abellán com la millor d'aquest any.

Després de l'entrega de premis i diplomes, els equips van acabar el vespre compartint un tastet de cadascuna de les truites.