Torna la Fira del bolet

Última revisió 16-10-2023 09:12
16/10/2023

El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre arriba la 33a edició de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar. L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar i el Museu Arxiu ja tenen a punt un cap de setmana ple d'activitat amb la mostra de bolets, el tastet de bolets i la fira de productes artesans.

Un dels esdeveniments més esperats del panorama cultural del municipi és la Fira del Bolet i la Natura que aquest any se celebrarà el cap del setmana del 21 i 22 d'octubre. Dins el programa d'actes, el dijous 19, a les 19 h, al Museu es farà la presentació de la nova edició de la fira amb la conferència La clau dels bolets a càrrec del micòleg Enric Gràcia.

Els actes continuaran els dissabte 21 i el diumenge 22 amb la sortida al bosc i la mostra de bolets, el tastet de bolets, la fira de productes artesans i relacionats amb la natura i l'entrega del Bolet d'Or. Aquest any el programa també inclou una ballada de sardanes amb la Cobla Vila d'Olesa el diumenge a les 12 h i un taller infantil de construccions amb Kapla el dissabte a les 17 h.

Entre les activitats complementàries d'aquesta edició de la Fira del Bolet hi ha l'exposició 'Pels carrers de Vilassar' amb dibuixos d'Angelina Capdaigua, una trobada d'esketchers el diumenge 22 o l'Open House, amb portes obertes i visites teatralitzades a diversos espais singulars de Vilassar.

Durant tota la jornada també obriran portes diversos edificis singulars de Vilassar en el marc del 48 hores Open House. Podreu visitar espais com La Massa Teatre, Cal Notari o la Nau vella de can Manyer. Trobareu tota la informació de l'esdeveniment clicant aquí.

Mobilitat
La Fira del Bolet que s’instal·la al carrer Marquès de Barberà, des de la Placeta fins la Riera de Targa modifica la mobilitat del casc antic. Quedarà tallada la circulació al c. Marquès de Barberà, c. Sants Màrtirs, c. Sant Ramon, c. Pau Piferrer i c. Font de la Teula. Es podrà circular amb normalitat per la Plaça de la Vila i pel carrer Àngel Guimerà. La Riera de Targa estarà tallada a l’alçada del Torrent Lloveras.

Al Carrer Marquès de Barberà i pàrquing de sobre el pavelló no s'hi podrà aparcar del dissabte 21 d'octubre a les 22 h fins al diumenge 22 a les 21 h. El pàrquing de sobre el Pavelló estarà reservat exclusivament als cotxes dels Firaires que porten acreditació específica. L'accés al poliesportiu serà a peu i es podrà desencotxar infants des de la Riera de Targa o des del carrer Àngel Guimerà. S’aconsella aparcar a les zones del polígon industrial (del polígon al poliesportiu hi ha 15 minuts a peu), als pàrquings de Can Pere Català,  i desplaçar-se a peu fins a la Fira per facilitar la circulació. 

 

Fira del bolet
Fira del bolet