Tot un estiu d'activitats per a infants i joves

Última revisió 31-05-2023 11:49
31/05/2023

Entitats, equipaments municipals i centres educatius organitzen una quinzena d'activitats esportives i de lleure per a infants i joves.

ACTIVITATS

Casal d’estiu a l’Escola Bressol Can Roura “El color dels oficis”
Data: Del 17 al 28 de juliol
Lloc: Escola Bressol de Can Roura
Àrea: Educació
Organitza: AFA EB Can Roura (Naifar)
Descripció: Jocs sensorials, jocs d’aigua, jocs simbòlics, cançons i danses i moltes ganes de gaudir!

El Circ de les Arts
Data: del 26 de juny al 29 de juliol
Lloc: Escola Francesc Macià
Àrea: De 3 a 12 anys
Organitza: AFA Escola Francesc Macia i Naifar Sccl. Mes informació a naifarlleure.es
Descripció: La Jana i el Jofre són dos germans que viuen a Dòrria, un poblet molt petit del Ripollès. És un poblet que està a molta altitud i on quasi bé mai passa res extraordinari. El seu dia a dia es basa en baixar fins a l'escola de Planoles (el seu poblet és tan petit que no té escola) i després ajuden als seus pares en la seva granja de vaques. Fomentar l’ús dels espais públics com a lloc de trobada, de convivència, de joc. Fomentar el respecte pel medi ambient, creant cohesió entre jocs tallers i natura. Descobrir la població i l’entorn d'Alella. Fomentar i reflexionar sobre la cultura de la pau, a traves de saber gestionar les nostres emocions. Però un bon dia veuen com de sobte comencen a arribar un munt de caravanes, són les caravanes del Circ de les Arts, que han vingut a Dòrria a fer un espectacle! Els artistes del Circ (pintors i pintores, cantants, actrius i actors, inventors estrafolaris, mags i magues...) faran un tracte amb ells. Si la Jana i el Jofre els hi ensenyen els secrets de la seva granja, ells i elles els hi ensenyaran el secret del Circ de les Arts!

Un estiu espacial
Data: Del 26 de juny al 30 de juliol
Lloc:  Escola Sant Jordi de Vilassar de Dalt
Àrea: Educació
Organitza: Un estiu Espacial
Descripció:  Casal d’estiu per a tots els infants nascuts entre el 2020 i el 2015 a l’escola Sant Jordi de Vilassar de Dalt. Seran cinc setmanes de viatges interplanetaris on descobrirem nous mons plens de màgia, aprenentatges i diversió

Taller de combo de música moderna
Data: Dimecres del mes de juliol.
Lloc: Aula de música. Can Rafart.
Àrea: Educació 
Organitza: Aula de música.
Descripció: Taller de combo de música moderna. Dimecres de 18 a 19 h, joves a partir de 12 anys. De 19 a 20 h, adults. Professor: David Mallo. Preu: 40 euros. Més informació a aulamunicipalmusica@vilassardedalt.cat

Curs de dansa estiu 2023 (de 6 a 13 anys)
Data: del 26 de juny al 7 de juliol (ambdós inclosos)
Lloc: Aula municipal de dansa La Tela
Àrea: Cultura i educació
Organitza: L’Aula de dansa La Tela i Viserma
Descripció: Temàtica del curs “Planeta Terra”. L’horari serà de 9.30 h a 14.30 h amb servei d’acollida de 9 a 9.30 h i de 14.30 a 14.45 h. El dinar i la beguda hauran de portar-la de casa. L’últim dia (7 de juliol al migdia) es farà una petita exhibició del treball fet durant el curs. Hi haurà dos nivells: nivell elemental i nivell mitjà
Preu curs una setmana: 60 euros
Preu curs dues setmanes: 110 euros
Inscripcions a l’Aula de Dansa de dimarts a divendres de 16.30 hores a  17:00 hores.
Contacte: auladansavdd@gmail.com

Curs d’estiu 2023 a l’Aula de Dansa “Tastet de Dansa” per joves i adults (a partir de tretze anys)
Data: del 26 de juny al 7 de juliol
Lloc: Aula municipal de dansa La Tela
Àrea: Cultura i Educació
Organitza: L’Aula de dansa La tela i Viserma
Descripció: Classes a les 19 hores de diferents disciplines. 
Inscripcions a l’Aula de Dansa de dimarts a divendres de 16.30 a 17 hores.
Contacte: auladansavdd@gmail.com

Summer Camp
Data: Del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Riera Salvet 30
Àrea: Vilassar de Dalt 
Organitza: 7ciències
Descripció: Al Summer Camp del 7 ciències combinem diferents activitats per tal que el teu estiu sigui únic. Tallers, jocs a l’aire lliure, activitats multiesport, sortides, anglès i moltes coses més!

Intensius i classes d’anglès per tots els nivells
Data: Del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Riera Salvet 30
Àrea: Vilassar de Dalt 
Organitza: 7ciències
Descripció: No deixis que l’estiu et passi factura. Durant tot l’estiu oferim classes d’anglès i intensius per tal de potenciar les capacitats a la llengua o preparar exàmens oficials.

Aula d’estudi
Data: Del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Riera Salvet 30
Àrea: Vilassar de Dalt 
Organitza: 7ciències
Descripció: Fes els deures d’estiu al 7 ciències. T’ajuden a consolidar els continguts treballats durant tot el curs i a fer la feina pendent per tal de començar el nou curs més preparat que mai.

Casal dels artistes
Data: del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Escola Immaculada
Àrea: Casal lúdico-educatiu
Organitza: Centre Talents
Descripció: Torna el Casal d’estiu del Centre Talents! Aquest estiu treballarem amb els beneficis que ens aporta l’art. Al llarg d’aquests dies descobrirem i aprendrem moltes coses noves sobre l’art.Des del centre, us fem una proposta d’activitats que giren al voltant de l'art. El nostre objectiu és que els nens/es a més de passar-ho bé, visquin experiències i sensacions inoblidables. Creiem que els nens/es aprenen a partir de l’experiència i observant des de ben a prop com sorgeixen i es creen les coses, quan interioritzen els coneixements.

Viu l’Estiu, Viu la Natura 
Data: Del 26 de juny al 28 de juliol 
Lloc: Rocòdrom Germans Estorach, Vilassar De Dalt 
Àrea: Esports i natura
Organitza: Enfila’t Educació i Escalada SCCL i Secció de muntanya La Massa 
Descripció: Viu l’Estiu, Viu la Natura, és el casal de Vilassar De Dalt on descobrir valls i muntanyes, dormir sota les estrelles, banyar-se en gorgs amb l’aigua glaçada, compartir rialles, pedalades, mar i escalades amb els amics i amigues… Un casal de 5 setmanes on cada una d’elles ens portarà diferents aventures. L’activitat principal és l’escalada on treballem tots els aspectes, tant físics com emocionals. No obstant això, també marxem de travessa, fem sortides en bici, ens banyem al mar, a la piscina i al riu i gaudim de moltes altres activitats, totes elles acompanyades de tècnics d’escalada i professionals de l’educació i l’esport. 

Casalet esportiu CB Vilassar de Dalt
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Pavelló Can Banús
Àrea: Esports
Organitza: C.B Vilassar de Dalt
Descripció: Per a nascuts entre el 2019 i el 2016.
Proposta de campus adaptat a l’edat dels i de les participants on es mostra l’activitat física i l’esport com una forma de gaudir del temps de lleure. L’objectiu principal és que els infants s’iniciïn en diferents modalitats esportives, es mantinguin actius i desenvolupin la seva creativitat, coordinació i consciència corporal. En aquest campus, els infants realitzaran tot tipus d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal•lació de Can banús i gaudiran, tant d’excursions setmanals, com de sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran diferents jocs i activitats.
Horari: de 9 a 13 h amb opció de permanència de 8 a 9 h.
Opció de menjador de 13 a 15 h.

Campus de bàsquet CB Vilassar de Dalt
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol de 9 a 13 h i de 15 a 17 h. 
Lloc: Pavelló Can Banús
Àrea: Esports
Organitza: C.B Vilassar de Dalt
Descripció: Per a nascuts entre el 2019 i el 2008.
Proposta de campus específic de bàsquet, enfocat a aprendre i millorar aspectes tècnics i tàctics adequats a l’edat i nivells dels i de les participants, mitjançant un ambient de treball i amb la diversió com a referent primordial, per despertar la curiositat dels i de les jugadors/es. Els i les participants gaudiran i aprendran amb dos sessions d’entrenament al matí i altres activitats lúdiques. També gaudiran de la piscina de dilluns a dijous. Per la tarde, els i les participants acabaran el dia amb jocs i competicions, tot en el millor ambient de bàsquet.
Opció de permanència de 8 a 9 h i de 17 a 18 h.
Opció de menjador de 13 a 15 h.

Casal esportiu sensacions – estiu 2023
Data:  del 16 de juny al 28 de juliol
Lloc: INS. Jaume Almera
Àrea: Esports
Organitza: CE Sensacions
Descripció:  Un any més, el nostre Casal gira al voltant d’uns objectius molt clars, el coneixement i el respecte pel medi natural que ens envolta, la diversió per part de tots i totes les participants i la seguretat per sobre de tot. Hem preparat un Casal Esportiu amb moltes activitats divertides, creatives i pedagògiques. Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova i desenvolupar les seves habilitats físiques, manuals i creatives i, alhora, gaudir i aprendre a través del joc i de les diferents disciplines esportives com el trailrunning, l’escalada, l’atletisme, btt, Crossfit i molt més! 

Campus Javi Rodríguez Futbol Sala 2023
Data: del 26 de juny al 28 de juliol
Lloc: Pavelló Can Banús
Àrea: Ludico-Esportiva
Organitza: Javi Rodríguez i Atlètic Català F.S
Descripció: http://unbouncepages.com/campusjavirodriguez2023/ 

Música en família
Data: els dilluns de juliol a les 17 h 
Lloc: Petits i grans
Àrea: Cultura i Educació
Organitza: Petits i grans
Preu: 40 €
Descripció: Veniu a cantar, a ballar i a gaudir de la música! Més informació i inscripcions a petitsigransvilassar@gmail.com

estiu 23
estiu 23