Vilassar commemora el 8M amb una desena d'activitats

Última revisió 03-03-2023 13:09
23/02/2023

Organismes municipals i entitats de la vila organitzen una desena d'activitats per commemorar el Dia internacional de les dones en un programa d'actes que comença el 28 de febrer.

El dimarts 28 de febrer, Àgora Vilassar inaugurarà els actes del 8M 2023 a Vilassar de Dalt amb la xerrada Una mirada al món des de la perspectiva de gènere amb Sara Moreno Colom. L'1 de març, un taller intergeneracional de fotografia i escriptura prendrà el relleu. Ràdio Vilassar de Dalt també se suma a la commemoració amb un programa especial el mateix dia 8 de març a càrrec de la Fundació Gentis. L'acte central del Dia internacional de les dones serà una Fira d'oficis amb mirada de dona que reunirà diferents professionals a la Plaça de la Vila. Es tracta de dones que treballen cada dia per fer-se un lloc en les seves disciplina, sovint dominades per homes. Aquest mateix dia, a les 12 h, es llegirà el manifest de la jornada a la Plaça de la Vila. 

La Biblioteca Can Manyer acollirà fins a tres activitats relacionades amb el 8M: la xerrada divulgativa musical 'Històries de dones i música' el 9 de març, la mostra 'Fem memòria, homenatge a les dones teixidores de Vilassar' durant tot el mes, i la conferència 'Dones del tèxtil a Vilassar' amb Laura Sancliment el 23 de març. 

El programa es completarà amb una altra xerrada d'Àgora Vilassar el 14 de març titulada 'La revolució de les dones del s. XXI'. 

8M 2023
8M 2023

Et pot interessar