Vilassar recull 2500 kg de deixalles al Let's clean up day

Última revisió 08-05-2023 12:48
08/05/2023

El passat diumenge 7 de maig va tenir lloc una nova edició del Let's Clean Up Europe, una iniciativa de neteja de l'entorn natural proper que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre els problemes dels residus i la netedat als boscos. En aquesta ocasió els i les participants van recollir al voltant de dues tones i mitja de residus als boscos que envolten el poble.

Una cinquantena de persones van participar diumenge al Let's Clean Up Day a Vilassar i van recollir al voltant de 2.500 kg de residus al llarg del recorregut que van fer per la zona de l'Anella verda i els boscos de l'entorn de Vilassar. Entre els residus recollides hi havia runa, matalassos, sofàs, cadires, pneumàtics, plàtics, roba i deixalles de tot tipus. La jornada, organitzada des de l'Àrea de Mediambient de l'Ajuntament, va acabar amb un vermut musical a la Plaça de la Vila, espai que també va servir de punt de concentració de totes les deixalles que es van convertir en una instal·lació artística de la mà de Mònica Campdepadrós, artista plàstica.

Let's Clean Up Europa

El Let's Clean Up és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Més informació en aquest enllaç.

 

Recollida trastos vells

Els voluminosos i residus que no es poden dipositar en els contenidors de reciclatge habituals s'han de portar a la deixalleria.

L'Ajuntament de Vilassar també disposa d'un servei de recollida de voluminosos gratuït. Podeu consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.