Vanessa Solé

Regidora d'Urbanisme.

solepv@vilassardedalt.cat
 

Nascuda el 1991 en un poble de Lleida, viu a Vilassar des del 2017 on ha format la seva família. Arquitecta llicenciada per l’Escola Tècnica Superior d’ Arquitectura de Barcelona (ETSAB) - UPC Abril 2016. Postgrau d’especialització en l’administració pública pel col·legi d’arquitectes. Postgrau en Valoracions urbanístiques de Sòls i Terrenys. Ha treballat des dels últims anys de carrera en l’àmbit de l’arquitectura i l’urbanisme. Es va iniciar en el món del planejament urbanístic a l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB) i d’aquí va fer el salt a una escala molt més local, on ha pogut formar-se de manera contínua i exercir els darrers 6 anys com a tècnica municipal als departaments de territori i serveis tècnics de diferents Ajuntaments.

Vinculada al món de l’esport, és membre del CE Fondistes de Vilassar de Dalt i defensora dels animals, on ha sigut voluntària i ha participat activament amb els projectes de la protectora local. Actualment compagina la regidoria d’Urbanisme amb el càrrec d’arquitecta municipal d’un municipi del Maresme.

Retribució: Indemnitzacions per a assitència al Ple (500€), a Plens extraordinaris (100€), a la Comissió Informativa (200€), la Junta de Govern (300€). (Any 2024)

Vanessa Solé

Et pot interessar

Última revisió 30-01-2024 10:46