Arriba la Festa Major dels Sants Màrtirs en format virtual i presencial

Última revisió 26-04-2021 09:15
26/04/2021

Entre el 28 d’abril i l’1 de maig arriba una nova edició de la Festa Major dels Sants Màrtirs. Després de celebrar-se de forma 100% virtual l’any passat, aquest 2021, la festa de primavera de Vilassar de Dalt combinarà els actes presencials i els virtuals per tal de poder adaptar-se a les restriccions de la pandèmia.

Tradició i cultura tornen a unir-se en un programa d’activitats de la Festa Major dels Sants Màrtirs 2021 en què conviuen actes presencials i virtuals i on les entitats de Vilassar tornen a tenir el protagonisme.

Després de la Festa Major des de casa de l’any passat, aquest 2021 tornen les activitats amb públic dels Geganters i dels Diabòlics anònims. La música serà un altre dels centres de la festa amb el concert de la Suu al Teatre La Massa, audició de sardanes al Casal Popular o el concert del vilassarenc Esteve Genís al Parc can Rafart. Com és habitual, les activitats familiars també omplen el programa amb màgia, contes i gegants.

Les activitats més tradicionals mantindran el format virtual i tant l’obertura com el tancament dels Sants Màrtirs es podran seguir al canal de Youtube de l’Ajuntament.

En el marc de la Festa Major, aquest any neix el concurs VILAssar florida de decoració floral  en què la ciutadania pot guanyar vals de compra pel comerç de Vilassar decorant amb motius florals espais privats que es puguin veure des de la via pública.

Podeu consultar el programa detallat al document que trobareu a continuació i a l’espai Agenda del web municipal.