Comença la segona fase de reforma dels vestidors del Pavelló

Última revisió 14-10-2022 09:55
14/10/2022

Aquest dilluns comencen els treballs de la segona fase de la reforma dels vestidors del Pavelló Can Banús. 

Després d’una primera reforma dels vestidors del pavelló l'any 2020, aquesta setmana s'inicia la segona fase dels treballs que permetrà completar la reforma integral de vestidors. L’any 2020 es van reformar 2 vestidors col·lectius i 1 vestidor individual, i en aquesta ocasió es reformen 4 vestidors col·lectius i 2 d'individuals. Els treballs tenen una durada estimada de 5 mesos.

Es tracta d’una reforma important que completa una sèrie de millores en els equipaments esportius municipals executades els darrers 2 anys, i que formen part d’un ambiciós pla de posada al dia de tots els equipaments esportius de titularitat municipal. En aquest sentit i dins aquest període d’obres al poliesportiu, també es realitzarà la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’equipament que aprofitaran la llum solar i generaran energia elèctrica per abastir el poliesportiu i la piscina. S'hi instal·larà una potència total de 73,44 kWp amb la qual s'aconseguirà abastir el 32,3% del total del consum. Això suposarà un estalvi de 9.268 € anuals i una reducció de les emissions de CO2 de 54 tones.

Amb la reforma completa dels vestidors, acabarà un primer cicle de millores en les instal·lacions esportives del municipi que compten amb un gran nombre de persones usuàries.

Pavelló
Pavelló

Et pot interessar