El Centre obert comença el curs

Última revisió 20-10-2021 09:20
20/10/2021

La setmana del 20 de setembre el centre obert de Vilassar de Dalt va tornar a iniciar la seva activitat després de les vacances d’estiu, durant les quals es va realitzar, conjuntament amb l'àrea de Joventut, el casal d’estiu adreçat a pre-adolescents i adolescents.

Aquest curs 21/22 el Centre Obert ha començat amb 25 menors oferint activitat de dilluns a divendres. Els dilluns i dimecres s’atenen alumnes de segon, tercer i quart d'ESO. Mentre que els dimarts i dijous estan adreçats a alumnat de cinquè, sisè de Primària i 1r d'ESO. Aquesta distribució facilita el treball en petits grups per oferir una atenció més personalitzada. Els divendres està obert a tots els grups. Per altra banda, aquest curs s’estan reformulant les activitats, intentant oferir-ne de noves, de caire lúdicoesportiu conjuntament amb l’Àrea de joventut i l'Espai jove.

Aquestes són les properes activitats del Centre Obert per aquest curs:

  • 25 d'octubre / 19.00 h: Taller de pares i mares sobre com respondre a les necessitats dels seus fills i filles durant l'etapa adolescent
  • 29 d'octubre: Fira de Castanyada / Halloween a prtir de les 16.30 h. als jardins de Can pons, oberta al públic.
  • 6 de novembre: Sortida de tot el dia al Tibidabo amb l’Àrea de Joventut. Oberta al públic, amb reserva prèvia.
  • Setmana del 25 de novembre: Treballem per l'erradicació de la Violència vers les Dones.
  • Setmana del 22 de desembre: Activitats de Nadal per determinar.

El Centre Obert / Servei d’intervenció socioeducativa és un servei adreçat a infants i joves del municipi de 10 a 17 anys que necessiten suport socioeducatiu a través de l'educació no formal, especialment als que es troben en situacions de vulnerabilitat social que actua fora de l’horari escolar. Adreçat a menors i famílies derivades pels Serveis Socials Municipals, el Centre Obert ofereix un espai d’acolliment i convivència, activitats educatives i de lleure, suport a l’aprenentatge, educació emocional, promoció d'hàbits saludables, participació al poble i la comunitat, acompanyament familiar en el procés educatiu dels fills/filles, atenció individualitzada i de grup.

Contacte
Sílvia Domènech Pou, Directora del Centre Obert Vilassar de Dalt i Educadora social
Francesc Rangel Rocamora, Educador Centre Obert
93 753 00 08
centreobert@vilassardedalt.cat / domenechps@vilassardedalt.cat
Matins de dimarts a divendres i tardes de dilluns, dimecres  i  dijous (visites concertades)
Camí de Can Pons, 21-27.

Centre Obert
Centre Obert

Et pot interessar