L'Espai Jove comença a commemorar el 25N amb una enquesta online

Última revisió 12-11-2020 13:04
12/11/2020

Emmarcat en els actes de commemoració del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, l'Espai Jove engega una enquesta dirigida al jovent de Vilassar per conèixer realitats i inquietuds en relació a l'assetjament digital.

Des de l’Espai Jove i per commemorar el 25N (Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones), aquest any han volgut posar l'accent en el fet que la violència de envers la dona també es troba a través de les xarxes, sent cada cop més tendència.

Per això i a través d’una enquesta dirigida a joves d'entre 12 i 20 anys, es recolliran dades que facilitaran una aproximació a la realitat entre el jovent pel que fa a la pràctica de l’assetjament digital envers les noies per la condició de gènere.

Paral·lelament, també s'enregistrarà un vídeo amb testimonis que expliquin experiències personals entorn l’assetjament digital.

Amb la informació obtinguda, es farà un buidatge els resultats i estadístiques del qual s'exposaran durant la setmana del 23 de novembre a través de les xarxes socials.

Si tens entre 12 i 20 anys i no t’ha arribat l’enquesta a través del teu institut, pots respondre-la a través d’aquest LINK
I si vols col·laborar en el vídeo aportant la teva veu, posa't en contacte amb l'Espai Jove al telèfon 638 009 411 (trucada o whatsapp).

Recorda:
NO ESTÀS SOL/A! Davant d’una situació d’assetjament, ACTUA!:
-        900 900 120  Línia d’atenció contra la violència masclista
-        116 111 Telèfon d’ajuda contra el ciberbullying