Al mercat en família!

En el marc de la campanya #Femquevagibé, el comerç de Vilassar ha posat en marxa una nova acció de foment al comerç local juntament amb el festival Revela't, que culminarà el dissabte 10 d'octubre amb sortejos i una activitat familiar al mercat de can Robinat.

fem que vagi bé mercatLa nova campanya consisteix en el sorteig d'una càmera de fotos i samarretes del Revela't en el qual s'hi podrà participar completant amb 8 segells de comerços locals una targeta que us facilitaran a les botigues, o bé, a les diferents exposicions del festival. Els segells s'aconseguiran en realitzar una compra superior a 8€ durant fins al 9 d'octubre. Un cop tingueu la targeta completa cal que la porteu, entre el dijous 8 i el dissabte 10 d'octubre (abans de les 14 h) al mercat de can Robinat, on hi haurà una urna per dipositar-les.  
El sorteig es realitzarà el dia 10 d'octubre al mateix mercat, on a més, s'hi celebrarà una jornada de dinamització comercial i familiar, en la qual s'ha programat un espectacle de titelles, entre d'altres. Aquest mateix dia, a banda del sorteig del Revela't també és farà un sorteig d'un lot de productes dels comerciants del mercat.

02/10/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55