El Revela't amb el comerç de Vilassar

sorteig revelatEn el marc de la campanya Fem que vagi bé, el comerç de Vilassar i el Festival Revela't engeguen una nova acció de foment al comerç local i que començarà a finals de setmana coincidint amb la inauguració del Revel't.

La nova campanya consisteix en el sorteig d'una càmera de fotos i samarretes del Festival. Per poder participar-hi caldrà completar amb 8 segells de comerços locals una targeta que us facilitaran a les botigues, o bé, a les diferents exposicions del Revela't. Els segells s'aconseguiran en realitzar una compra superior a 8€ durant el període que va del 25 de setembre al 9 d'octubre. Un cop tingueu la targeta completa cal que la porteu, entre el dijous 8 i el dissabte 10 d'octubre (abans de les 14 h) al mercat municipal, on trobareu una urna per dipositar-les.  
El sorteig es realitzarà el dia 10 d'octubre al mercat de Can Robinat, on se celebrarà una jornada de dinamització comercial i familiar, en la qual s'ha programat un espectacle de titelles, entre d'altres. Aquest mateix dia, a banda del sorteig del Revela't també és farà un sorteig d'un lot de productes dels comerciants del mercat.

fem que vagi bé mercat

22/09/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55