El Teatre La Massa reobre amb 8 espectacles i totes les mesures de prevenció

Programació La MassaEl teatre, la dansa, la música, el circ i les titelles formaran part de la temporada de tardor del Teatre La Massa que reobre portes el proper 18 de setembre després de l'aturada forçada per la Covid-19 que l'ha mantingut tancat gairebé mig any.

El propper divendres 18 de setembre, el Teatre La Massa reprèn l'activitat amb una temporada marcada per la crisi sanitària de la Covid-19 i en què s'ha treballat intensament per garantir el compliment de totes les mesures de prevenció i per fer del teatre un espai segur. En aquesta temporada es combinaran espectacles reprogramats amb propostes noves que inclouran disciplines com el teatre, la dansa, el circ, la música o les titelles.

La temporada començarà el 18 de setembre amb El peix irisat de la companyia Tanaka Teatre, un espectacle de titelles per a públic familiar que adapta l'exitosa col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister. Una de les companyies catalanes de més renom, La Calòrica, portarà fins a Vilassar un dels seus darrers espectacles el 3 d'octubre. Els Ocells porta fins als nostres dies l'obra d'Aristòfanes per parlar de temes com la corrupció política, el populisme o la democràcia en forma de cabaret satíric.

Vilassar de Dalt contra el càncer no fallarà a la cita amb el seu concert solidari que serà el 17 d'octubre amb el Barcelona Gay Men's Chorus com a formació protagonista. El mes d'octubre es tancarà el 31 d'octubre amb una altra de les propostes reprogramades de la temporada passada: el guardonat espectacle Get No de la companyia La Quebrá.

L'humorista Pep Plaza celebra 25 anys dalt dels escenaris amb l'espectacle Ara més! on combina humor i música i que es podrà veure a La Massa el proper 14 de novembre.

El públic familiar tindrà tres cites més abans de tancar l'any 2020. L'adaptació teatral del conte d'en Polzet a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre, el 21 de novembre; l'espectace de circ Do not disturb de Vaivén Circo, el 19 de desembre; i el tradicional tancament de temporada amb Els Pastorets de Vilassar d'El Ternal Teatre els dies 26 i 28 de desembre.

El Teatre La Massa ha treballat intensament per adaptar l'espai a la nova realitat i garantir el compliment de totes les mesures de prevenció de la Covid-19 i fer que la visita a la sala sigui el més segura possible. S'han reduit significativament els aforaments, s'intensifica la neteja i la desinfecció de tot l'espai abans i després de cada funció, es prendrà la temperatura abans d'accedir al teatre, es reduirà l'ús del paper i es disposarà de gel hidroalcohòlic a tots els banys i accessos, es garantirà la distància de seguretat tant a l'entrada i la sortida com dins de la sala.

Podeu consultar tots els detalls de la programació i el protocol de seguretat així com comprar les vostres entrades a teatrelamassa.cat.

07/09/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55